Blå Arkitektur landskap

Bo nytt, bra og spennende

Nybak Terrasse er tegnet av ett av skandinavias mest særegne arkitektkontor, noe du vil du merke med én gang du kommer inn gjennom døren. Boligene blir en studie i stramme, elegante linjer med en sjelden grad av åpen og luftig romfølelse. Vinduene vil være sentrale – i stuen vil den ene veggen være av glass, én stor flate hvor lyset utenfra får leke fritt. De andre vinduene i boligen er plassert for å gi maksimalt utbytte av det eksisterende lyset, rene, store flater som definerer boligen og gir den karakter. Den samme moderne stilsikkerheten vil være gjennomgående i hele boligen, Innredning til kjøkken og bad fra Sigdal eller leverandør med tilsvarende høye kvalitet, 3-stavs lys eikeparkett i entre, kjøkken, stue, soverom gang og bod og dowlights i entre og badene. Badene også få et moderne stiluttrykk – minimalistisk, rent og elegant belegg på gulv, veggplater med betonglook, ettgreps blandebatterier, vegghengt WC og dusjkabinett.

Teknologi har liten verdi hvis den ikke er gjennomført. Derfor er Nybak Terrasse utstyrt med løsninger av høy kvalitet på andre sentrale områder også – vannbåren gulvvarme i stue- og badegulv, mulighet for app-styring på dørlås, ventilasjon og varme og el-opplegg. Nybak terrasse vil være moderne når du flytter inn – og fremdeles være det om 10 år.

Alternative løsninger

Velg bolig – og form etter eget ønske

Alle mennesker har behov for å sette preg på sin egen bolig, og i Nybakveien vil det være gode muligheter for nettopp dette. Materialvalg på bad, gulv, farger og kjøkken er noen av detaljene mange ønsker å gjøre noe med. Her får du også mulighet til å gjøre større endringer – boligene i tre etasjer blir levert med alternativ plantegning for underetasjen, og er du raskt nok ute, kan du til og med bestille takterrasse.