Om prosjektet

Tett på naturen

På en åsside i Skjetten vil det snart stå 28 splitter nye boliger på mellom 96,5 og 130 kvadratmeter. Boligene vil bli langt utenom det vanlige, men fremdeles nær alt som betyr noe – gangavstand til barneskole og Sagdalen stasjon, Lillestrøm sentrum ligger en 10 minutters behagelig sykkeltur unna, Oslo sentrum når du etter 25 minutter i bil og fra Lillestrøm stasjon er du på Gardermoen etter snaue 10 minutter med flytoget. Du blir omgitt av åpen himmel, natur og eldgammel kulturlandskap på alle kanter, samtidig ligger alt du trenger i umiddelbar nærhet. Boligene ligger sørvendt, med gode lysforhold gjennom hele dagen.

Topp trivsel for de

Minste

En bolig kan være så fin den bare vil, men hvis ikke barna trives der spiller alt det andre ingen rolle. Derfor er Nybak Terrasse tegnet med barnas trivsel i fokus. Boligene blir knyttet sammen av en smal, bilfri vei med små gatetun som formelig skriker etter å bli lekt på, grøntarealene blir mange og en tidvis bratt gang- og sykkelsti utformet slik at den også kan fungere til både trening og lek. Det blir også to flotte lekeplasser hvor både de aller minste og de største kan ha det gøy. Disse blir lett tilgjengelig for alle som bor her. I tillegg vil selvsagt takterrassene være et eldorado for barna; ingenting er som å se sitt eget papirfly bli tatt av vinden og blåst utenfor synsvidde. Det er slike ting som skaper gode minner.

For å gjennomføre den trygge linjen, er Nybak Terasse holdt fullstendig bilfri. Garasje for 18 av prosjektets 28 boliger – de to øverste rekkene – er plassert under bakken ved Nybakveien. Parkeringsanlegget nås via heis eller trapper fra et tøft heis-hus som blir liggende mellom øverste og midterste rekke. Nederste rekke får carport for 10 biler ved Sørjordet. En trapp vil gå fra det nederste garasjeanlegget og helt opp, og skape rask og effektiv ankomst for alle beboerne. Sportsboder på 5 kvm blir i direkte tilknytning til garasje og carport.

Omgitt av spennende tilbud

På alle kanter

Som nyinnfyttet til Nybak Terrasse kommer du til ferdig dekket bord. Boligene blir bygget i et veletablert boligområde, med gjennomprøvd og dønn solid infrastruktur. Barnehager, skoler, idrettsanlegg, matbutikker, lege, tannlege, shopping – alle tilbud er gode og gjennomprøvde. Det blir en sjelden kombinasjon av moderne, urbane bygninger i et kulturlandskap med tusen år gamle røtter. Du blir omgitt av små lunger av trær overalt, og sykkelstier og småveier som gjør kommunikasjon både praktisk og trygg for alle husets innbyggere. Bråteskogen, Rømskogsjordet, Sagelva med tursti helt til Strømmen – dette er bare noen av turområdene du og barna dine kan nå rett hjemmefra. Og bare en liten kjøretur (eller litt lang sykkeltur) unna ligger Nordmarka, en unik friluftsperle det er svært få mennesker på jorden forunt å kunne nyte godt av.